Patricia Highsmith

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Të lexosh romanin “Kerol”, do të thotë t’u japësh përgjigje pyetjeve: Çfarë çmimi ka dashuria? Sa e rëndë është barra e saj dhe sa i lartë është shpërblimi për këdo që guxon dhe sfidon gjithçka për ta shpëtuar atë? Sa larg mund të shkojnë dy zemra për ta gjetur dashurinë brenda vetes? Çfarë shëmbëlltyre ka dashuria e një gruaje? Cili emër do ta përligjë...

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item