Valter Longo

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  Një nga zbulimet më të rëndësishme shkencore në fushën e ushqyerjes. Me regjimin e tij të ushqyerjes të gjithë mund të rigjejnë dhe të mbajnë një trup të shëndetshëm `deri në 110 vjet.

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item