Carla Bardi, Claire Pietersen

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    3 000 Lekë In Stock

    E ëmbël, e hidhur, djegëse, e butë apo e fortë: çokollata, vetë “ushqimi i perëndive” dhe objekt i një kulti që përtërihet në shekuj, shërbehet që të shijohet në një pafundësi mënyrash të ndryshme dhe me shoqërime gjithmonë të reja. Vëllimi përmban 300 receta të zgjedhura, tradicionale e më të reja: përfshin nga biskotat te tortat, nga të bardhat te të...

    3 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item