Dr. Izber Hoti, Dr. Tomi Treska, Mr. Ilir Mehmeti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Atlasi përfshin historinë e përgjithshme dhe historinë kombëtare. Pjesa që i përket historisë së përgjithshme është e gërshetuar, ndërsa historia kombëtare është njësi më vete. Pjesa e historisë kombëtare është ndarë për shkak të natyrës së saj, si dhe për shkak të dëshirës që ajo të përfaqësohet sa më e plotë, por gjithherë duke marrë parasyh...

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item