Ferid Hudhri

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  Seen through the eyes of artists, even a small country like Albania appears full of variety and unique. Over the course of many, many years of research, through gathering endless artistic images, the most important aspects of Albanian life and history have been perpetuated. However, only a marginal part of these works have become known or published.

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  5 000 Lekë In Stock

  5 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  6 000 Lekë In Stock

  Shqipëria në Art, paraqitet si një enciklopedi e kujtesës figurative për historinë, kulturën dhe trashëgiminë kombëtare. Përmes statujave, mozaikëve, afreskeve, pikturave, gravurave, litografive, grafikave, akuareleve, të krijuara nga kohët më të hershme deri në ditët tona, njihemi me aspekte nga më të ndryshmet të jetës në trojet e banuara prej...

  6 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items