Valbona Nathanaili

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Përmbajtja e librit ndjek veprimtarinë e Ministrisë së Arsimit dhe pasqyron aktivitetin e kryer në zonat që përfshin shteti, si në qeveritë e para, kur shteti shtrihet në vetëm disa nga qytetet e sotme, ashtu edhe në qeveritë e fundit, kur pjesë e Shqipërisë janë edhe Kosova e Tetova.

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item