Gian Luca Potestà, Giovanni Vian

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 250 Lekë In Stock

    Në këtë libër shpaloset një afresk tërheqës dhe i plotë, duke filluar që nga përhapja e parë e mesazhit ungjillëzues në pellgun e Mesdheut e deri te perspektivat e mijëvjeçarit të tretë.

    1 250 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item