Hans Bertens

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  560 Lekë 700 Lekë -20% In Stock

  Ky studim aq i cituar, i botuar edhe në antologji të studimeve postmoderne, trajton postmodernizmin si periudhë dhe si poetikë, duke ndjekur kronologjinë e diskutimit të këtij fenomeni dhe duke analizuar terminologjinë bazike të tij.

  560 Lekë
  700 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item