Mariana Alcoforado

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    550 Lekë In Stock

    Këto pesë letra që gjenden në këtë libër prej pesë shekujsh botohen vazhdimisht, me tirazhe marramendëse dhe janë lexuar nga qindra miliona lexues në mbarë botën. Ato janë studiuar edhe nga Leo Spitzer, Rainer Maria Rilke, Frederic Deloffre, etj. ajo që i bën të kërkuara këto letra është “një dashuri plot përpjekje të pakrahasueshme

    550 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item