Kejt Dagllas Uigin

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    620 Lekë In Stock

    "Rebeka" e shkrimtares Kate Douglas Uigin është një roman klasik amerkan për të rinjte që tregon historinë e njëmbëdhjetëvjeçares Rebeka Randall, e cila lë fermën e saj për te jetuar me tezet, gra të pamartuara dhe për t'u bërë një vajzë e arsimuar. E varfër për nga origjina, Rebeka është një fëmijë simpatik që për të shprehur ndjenjat e saj, shpeshherë...

    620 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item