Solmaz Kamuran

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 100 Lekë In Stock

    Spanjë, 1492: Inkuizicioni dëbon nga Spanja mijëra hebrenj sefarditë, që gjejnë strehim në Afrikën Veriore dhe në Perandorinë Otomane. Pas një udhëtimi me peripeci të pabesueshme që zgjati për disa vite, Rakelë de Toledo, e arratisur bashkë me familjen për ti shpëtuar persekutimit fetar, arrin më në fund të mbërrijë në Stamboll dhe tek njeriu që dashuron,...

    1 100 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item