Betim Muço

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  270 Lekë 450 Lekë -40% In Stock

  Në periudhën që jemi shkundur dhe tronditur nga tërmetet, kuptuam se sa pak dimë dhe sa të pazotë jemi për tu mbrojtur në momente të tilla kritike. Por, libri i shkencëtarit Betim Muço, “Tërmetet, demonët e nëntokës” e përmbush këtë vakum, duke dhënë informacione tej mase të vlefshëm për këdo.

  270 Lekë
  450 Lekë -40%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item