Pëllumb Qazimi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Në këtë vepër tërësore, autori Pëllumb Qazimi bën një paraqitje të gjallë prej gati tetëdhjetë vite të historisë shqiptare në shekullin e njëzetë, ndërkohë, gjithashtu, shqyrton në një farë mënyre edhe ato periudha të historisë të shekullit të 18-të dhe 19-të të historisë së Shqipërisë, që i shërbejnë objektivit parësor- ecurisë së zhvillimit...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item