Petraq Kolevica

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Që prej librit me poezi "Këngë nga koha e keqe" (1993) tek tjetri "Arkitektura dhe diktatura" (1997) apo te romani "Kuja e kohës" (2000) edhe te ky roman që paraqesim sot, Petraq Kolevica ka përshkruar me vërtetësi tronditëse bëmat e mbrapshta të sundimit komunist në Shqipëri.

  650 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items