Aziz Nesin

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  Romani E vetmja rrugë i Azis Nesinit, ashtu si dhe shumë libra të tjerë të tij, të jep një ngjashmëri me realitetin tonë. Libri në fjalë të duket sikur je brenda psikologjisë sonë dhe ajo që gjen shpesh në librat e tij, pavarësisht kohës kur është shkruar, të duket sikur ngjarjet janë të momentit në të cilin ti jeton dhe personazhet që ai përshkruan të...

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një vëllim i cili përbëhet nga 16 tregime të shkurtra, që dëshmojnë për mjeshtrinë në trajtimin realist dhe bindës nëpërmjet humorit dhe satirës së mprehtë. Tregimet pasqyrojnë boshësinë klasike të burokracisë apo edhe situatat komike në të cilat ndodhen personazhe nga shtresa të ndryshme të popullit.

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items