Dr. Seuss

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 10 of 10 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Kur ta lexoni për herë të parë këtë libër, mos nxitoni! Kjo dhelpër është padyshim një truk i vërtetë. Asaj i pëlqen shumë që të krijojë problem me gjuhën tuaj.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Discover all of the wonderful things that children get up to on their birthdays in the imaginary land of Katroo in this magical Dr. Seuss classic!Introducing a host of zany creatures and wacky situations, this charming tale looks at all the wonderful things that children get up to on their birthdays in the imaginary land of Katroo. First published in...

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Kërcim dhe dëfrim është një libër për fëmijë i vitit 1963 nga Dr. Seuss (Theodor Seuss Geisel). Ai u botua si pjesë e serisë Random House Beginner Books dhe titullohej "Libri më i thjeshtë i Seuss për lexuesit më të rinj. Ai përmban poema të shkurtra për një shumëllojshmëri personazhesh dhe është projektuar për të prezantuar konceptet themelore të të...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Maçoku me kapele doku është një libër për fëmijë i shkruar dhe ilustruar nga Theodor Geisel i njohur në letërsi si Dr. Seuss dhe i botuar për herë të parë në vitin 1957. Historia ka në qendër një mace të gjatë, e cila mban një kapelë me vija të kuqe e të bardha dhe një kravatë të kuqe.

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Dr. Seuss has always been welcome in every reader's home, but in this Bright and Early Book classic, Marvin K. Mooney's welcome has been worn out! In merry verse and illustrations, Marvin is asked to leave by every conceivable means of transportation. He can leave by lion's tail or stamp himself and go by mail. By stilts or Crunk-Car or Zumble-Zay, it's...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  As topical today as when it was first published in 1938, The 500 Hats of Bartholomew Cubbins is the story of a young boy (the same one featured in the Caldecott Honor Award-winner Bartholomew and the Oobleck) and his unjust treatment at the hands of a king. Written in unrhymed prose, The 500 Hats is one of Dr. Seuss's earliest works, and while it may not...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 350 Lekë In Stock

  A hilarious story about one very big-hearted moose who is only too happy to host a menagerie of animals in his antlers - until his new guests go too far! When Thidwick kindly offers to give one tiny Bingle Bug a ride on his antlers, he soon finds himself host to a whole menagerie of animals who quickly make themselves far too comfortable... With his...

  1 350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Një personazh i quajtur "Une-jam-Sem" kërkon të detyrojë një personazh tjetër pa emër që të provojë një pjatë me vezë jeshile dhe sallam. Personazhi pa emër refuzon, duke u përgjigjur, "Nuk më pëlqejnë vezët jeshile dhe sallami. Nuk më pëlqen, Une-jam-Sem." Ai vazhdon ta përsërisë këtë gjë, ndërsa Sem vazhdimisht e ndjek, duke i kërkuar që t'i provojë ato...

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 10 of 10 items