Dash Frasheri

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  525 Lekë 700 Lekë -25% In Stock

  Ky është një libër bisedor që iu vjen në ndihmë për çdo situatë në komunikimin me gjuhën hebraike dhe është tejet i thjeshtë dhe praktik në përdorim, me transkriptim fonetik në gjhëns shqipe dhe hebraisht. Fjalori i përditshëm dhe metodologjia e bëjnë këtë botim tejet të vlefshëm edhe në rastin e një vizitori në Izrael

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item