Javier Cercas

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Ky është një roman i mahnitshëm pa fiksion dhe i mbingopur me fiksion. Fiksionin nuk e sjell autori; e sjell Enrik Marko, një nëntëdhjetë vjeçar nga Barcelona, i cili e paraqiti veten sikur i kishte mbijetuar Holokaustit, gjersa më 2005 u demaskua, pasi kishte kryesuar vite me radhë shoqatën spanjolle të të mbijetuarve dhe kishte arritur të bëhej hero

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  “Monarku i hijeve”, si hetim personal dhe kolektiv, si një roman për luftën thellësisht kundër luftës, u përgjigjet në mënyrë të papritur dhe iluminuese pyetjeve të ngritura nga autori mbi pesëmbëdhjetë vjet më parë me “Ushtarë të Salaminës”.

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Romani “Ushtarë të Salaminës”, botuar për herë të parë më 2001, pati një sukses të jashtëzakonshëm kudo ku u përkthye dhe qarkulloi në botë (në 20 gjuhë të ndryshme) dhe u vlerësua me çmime nga më të rëndësishmet, si me çmimin “Libreter”, çmimin “Libreria Colame”, çmimin “Salambo”, “The Independent Foreign Fiction Prize” në Shtetet e Bashkuara, çmimin e...

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items