Barrington Moore, Jr.

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 500 Lekë In Stock

    Në këtë vepër klasike të historisë së krahasuar dhe të shkencave politike, Barrington Moore, Jr. analizon çështjen se përse disa vende ecën dhe u zhvilluan drejt demokracisë, ndërsa disa të tjera shkuan drejt fashizmit apo diktaturave komuniste. Ai analizon rolin politik që kanë luajtur klasat e larta feudale dhe fshatarësia në shndërrimin e shoqërive...

    1 500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item