Ian Hurd

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Botimi i dytë i këtij teksti universitar të rëndësishëm është plotësuar me shumë materiale të reja, përfshirë seksione të reja për teorinë e marrëdhënieve ndërkombëtare, NATO-n, Bashkimin Europian, marrëveshjet financiare të Euro-Zonës dhe raste të reja studimore.

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item