Wole Soyinka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    "Hulumtues i kujdesshëm, shembuj bindës, forcë retorike dhe si pasojë, dëmi që shkakton politika. Rekomandimi i tij përfundimtar është dialogu, duke respektuar gjithnjë dinjitetin dhe identitetin e komuniteteve sociale. Ky është një Libra që na sjell të argumentuar klimën e frikës, që rrjedh nga "loja e fshehtë e politikës", që luhet në mbarë botën." Wole...

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item