Edmond Tupja

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  “Jehona ngacmimesh të çuditshme” është vëllimi i tretë me tregime erotike shkruar nga Edmond Tupja. 41 skicat e shkruara ndër vite përshkruajnë situata subtile erotike, të cilat përmes gjuhës, alegorisë, simboleve dhe metaforave e shtyjnë lexuesin drejt fantazisë, rizgjimit të dëshirës e pasionit dhe gjithashtu drejt eksplorimit të mënyrave të reja për ta...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  “Kujtimet e një karrigeje” është vëllimi i dytë me tregime erotike shkruar nga Edmond Tupja. Në to hulumtohen me finesë marrëdhëniet intime dhe dashuria fizike, të cilat shpesh fshehin përmbajtje filozofike dhe shpirtërore.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Tregime erotike nga Edmond Tupja.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 3 of 3 items