Xhevahir Spahiu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  400 Lekë Out of stock

  Poezia e Xhevahir Spahiut hap një etapë të re në poezinë bashkëkohore shqiptare, duke i zgjeruar mundësitë e saj reflektive.

  400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Xhevahir Spahiu është një nga poetët më të mirë që ka Shqipëria, poet me një shprehje të fuqishme metaforike, me përplasje idesh, me një frymë lirike dhe zhvillim dramatik të vargut, me një figuracion të plotë, por kryesisht me ide të thella,tronditëse.

 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Poezi të zgjedhura Udha 1 dhe Poezi të zgjedhura Udha 2 janë një përmbledhje të krijimtarisë nga 1965 deri tek krijimet më të fundit të Xhevahir Saphiut, që i takon vitit 2013

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  Janë këngë zemrash të gëzuara, si lule mali, fllad i fushës. Kush iu dëgjoi e s'u rinua nga ju o këngë vogëlushësh?

  300 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items