Eleftheria Manda

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Mbi dhjetë vjet kanë kaluar nga botimi i parë në gjuhën greke i librit që kini në duar, vite të pasura në zhvillime për sa u përket marrëdhënieve greko-shqiptare, dhe veçanërisht frytdhënëse për afrimin midis dy popujve.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Mbi dhjetë vjet kanë kaluar nga botimi i parë në gjuhën greke i librit që kini në duar, vite të pasura në zhvillime për sa u përket marrëdhënieve greko-shqiptare, dhe veçanërisht frytdhënëse për afrimin midis dy popujve.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items