Ndriçim Ademaj

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Një roman përpirës, përkujtues, i trishtë dhe zemërdhënës njëkohësisht, një histori njerëzore që përcjell absurditetin dhe tëhuajzimin në qytetet e mëdha, dhembjen për vendlindjen e largët dhe të përvuajtur, kompleksitetin e luftës së Kosovës parë nga sytë e një fëmije

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items