Panajoti Kupitori

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Kjo vepër është e karakterit studimor për historinë dhe filologjinë e gjuhës dhe etnisë shqipe e realizuar nga një studiues dhe gjuhëtar i njohur si Kupitori, i cili del në konkluzionin se shqipja është më e vjetër sesa greqishtja apo gjuhët e tjera të vjetra ideoeuropiane. Ky studim është botuar në vitin 1879 në Athinë. Ardhja në shqip e kësaj vepre...

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item