Dr. Polikron Çela

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    Një manual vjen falë përvojës dhjetëra vjeçare të kërkimeve dhe studimeve nga Dr. Polikron Çelës, personalitet i padiskutueshëm në fushën e pediatrisë dhe në edukimin e fëmijëve. Ky është libri që iu ka munguar deri më sot nënave të reja. Njohuritë që do të merrni përmes këtij libri do t’ua bëjnë më të lumtur prindërimin

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item