Candace Bushnell

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 080 Lekë 1 200 Lekë -10% In Stock

  Nga autorja e librit Seksi dhe Qyteti. Ndërtesa nr. 1 në Bulevardin e Pestë, një godinë e bukur ku spikat arti dekorativ dhe që lartësohet në lagjet e modës më të fundit, është një adresë e llojit të vetëm, nga ato ndërtesa ku, në një mënyrë apo në një tjetër, rrugën brenda saj duhet ta fitoni vetë.

  1 080 Lekë
  1 200 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  990 Lekë 1 100 Lekë -10% In Stock

  Në një farë mënyre, Xhungel buzkuqesh fillon aty ku shkëputet libri Seksi dhe Qyteti: në xhunglën e njerëzve të mbytur në para, të eturve për pushtet, të fiksuarve pas bukurisë të qytetit të New York-ut. Këtë herë, femrat janë pak më të mëdha në moshë, shumë më të pasura, por jo domosdoshmërisht më të mënçura se heroinat e mëparshme të Bushnell.

  990 Lekë
  1 100 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items