Alan Greenspan

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    2 000 Lekë In Stock

    Ky libër është përballja e pakrahasueshme me botën e sotme financiare, çka lidhet ngushtë me përvojën vetjake dhe punën për drejtimin e ekonomisë globale për një kohë më të gjatë dhe me më shumë efektivitet se çdo figurë tjetër e gjallë.Mishërim i thelbit të një jete plot urtësi dhe mprehtësi, si dhe i shprehjes elegante të një botëkuptimi koherent,...

    2 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item