Jani Thomai

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 800 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Ky fjalor përmban mbi dhjetë mijë njësi frazeologjike të përdorshme gjerësisht, në vargje sinonimike të pasura, me ndarje kuptimore e me shpjegime të plota për kuptimet e përdorimet, me rreth 30 000 shembuj të shkurtër nga shumë burime (ligjërimi i folur popullor, folklori, letërsia artistike shqipe dhe e përkthyer, publicistika etj...

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% Out of stock

  Ky libër është hartuar kryesisht si tekst mësimor për studentët e degës së gjuhës e të letërsisë shqipe të universitetit, rrjedhimisht është zgjeruar, është ngushtuar a është ndryshuar duke pasur parasysh edhe lëndët e tjera të afërta që jepen në këtë degë.

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 3 of 3 items