Gjovalin Shkurtaj, Enver Hysa

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 350 Lekë 1 500 Lekë -10% In Stock

  Ky libër synon tu japë njohuritë më kryesore për të lexuar dhe për të folur gjuhën shqipe letrare, në radhë të parë atyre që shqipen e kanë gjuhë të nënës, por nuk i kanë sot mundësitë për ta nxënë në shkollë me program të rregullt si lëndë mësimore.

  1 350 Lekë
  1 500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item