Atiq Rahimi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    600 Lekë In Stock

    Atiq Rahimi është autor franko-afgan, i cili ka fituar çmimin “Goncourt” 2008 me romanin “Guri i durimit”. Ky roman lexohet me një frymë, pasi sjell jo vetëm historitë e grave myslimane përballë pamundësisë për integrim, por njëherësh hyn thellë te ritet dhe zakonet afgane, te dhimbja dhe mistika e gurit që thith të gjitha të ligat dhe misteret derisa pëlcet

    600 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item