Voltaire

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Kandidi ose optimizimi” nga Voltaire konsiderohet si vepra më e mirë e satirës që është shkruar ndonjëherë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
  New

  Shkrimi i librit mbi tolerancen – nje diamant i mendjes dhe urtesise, - eshte padyshim nder veprat me te vecanta te ketij shkrimtari te madh francez, dhe eshte gjithashtu nje nder librat qe ka kontrib uar me teper ne kulturen dhe qyteterimin europian, duke i dhene famen ketij filozofi dhe shkrimtari te shquar

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items