Izet Haxhia

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Ky libër sjell një rrëfim të plotë të njeriut më të afërt të ish-presidentit Sali Berisha, për të gjitha njohjet, marrëdhëniet me politikën dhe botën e krimit, raportet me familjen dhe personazhet misterioze jashtë Shqipërisë. Ndonëse i shpallur në kërkim ndërkombëtar, Izet Haxhia ka treguar çdo gjë për Berishën, në një mënyrë të pazakontë....

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item