Kenneth Blanchard, Spencer Johnson

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  540 Lekë 600 Lekë -10% In Stock

  “Një minutë menaxher” është një libër konciz dhe i lehtë për tu lexuar. Për mbi 20 vjet, qindra menaxherë kanë ndjekur teknikat e këtij libri, duke rritur produktivitetin.

  540 Lekë
  600 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  “Një minutë menaxher” është një libër konciz dhe i lehtë për t’u lexuar.  Për mbi 20 vjet, qindra menaxherë kanë ndjekur teknikat e këtij libri, duke rritur produktivitetin.

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 2 of 2 items