Stefano Benni

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    E hasim vogëlushin, një mëngjes fund – dimri, teksa "hovkërcen" drejt shkollës. Janë vitet 50 dhe, ndërsa zgrep në një vresht një veshak stërkalamushti, Ujkoshi, kështu e quajnë, sheh një burrë, me kokën e re, mjekrën shtëllungë dhe një qen të rrëgjuar përbri. Një Zot?

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item