Sami Repishti

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    500 Lekë In Stock

    Rrëfime të gjalla të vuajtjeve gjatë komunizmit nëpër kampet e përqendrimit dhe qendrat e internimit, të cilat vijnë në një kohë tjetër nga profesori Sami Repishti

    500 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item