Arben Shehi

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    700 Lekë In Stock

    Arben Shehi, me profesion arkitekt, por që nuk heq dorë kurrë nga letërsia dhe artet, që mbeten pasionet e tij të vazhdueshme. Poezitë e tij janë thellësisht lirike, tamam si një pasqyrë e vogël e vetë poetit

    700 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item