Joseph O'Neill

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    900 Lekë In Stock

    Në këtë roman të jashtëzakonshëm, sa komik, aq edhe të thellë në aspektin filozofik, autori i vlerësuar i romani "Netherland", zbulon konturet e fshehura të një qyteti – stoli në Lindjen e Mesme dhe dilemat e heshtura të njeriut modern.

    900 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item