Georges Castellan

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 190 Lekë Out of stock

  Dje, Ballkani ishte "fuçi baruti"e Europës. Sot, përpjekjet për demokraci kanë sjellë aty shpërthimin e nacionalizmit. Ky puzzle shtetesh të vegjël, të përçarë nga grindjet ndëretnike dhe probleme kufijsh, përmbledh një mozaik popujsh që janë përzier me njëri - tjetrin ose i janë kundërvënë njëri - tjetrit gjatë shekujve: grekë, serbë, bullgarë, rumunë,...

  1 190 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item