Bashkim Zeneli

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ndërsa bota përkujtoi 75 vjetorin e mbarimit të Luftës II Botërore, diplomati i njohur shqiptar Bashkim Zeneli sapo ka përfunduar librin e tij të radhës "Berlini 1945 - Maji i Fitores", botim i UETPress.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Diplomati dhe gazetari Bashkim Zeneli reflekton për marrëdhëniet shqiptaro-gjermane, edhe pas shërbimit të tij diplomatik në Bon. Ky botim nuk është thjeshtë një përshkrim i përvojave personale në misionin e tij në Gjermani si ambasador, por edhe një thellim i raporteve mes dy shteteve gjatë gjysmë shekulli

  1 200 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items