Ylljet Aliçka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Ky punim përfshin 26 studime, ese kritike, analiza psikologjike mbi natyrën njerëzore, intervista mbi dimensionin artistik/ vlersim personal dhe të autorëve të tjerë si dhe opinione prognostike për qenësinë e identitetit shqiptar dhe të kuptuarit e vetvetes, të mbështetura fort në përvojën e tij të gjatë në balafaqim me realitetin shqiptar dhe me të huajt.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ylljet Aliçka vjen me nje roman te ri, - me nje sage te diteve tona, me nje realitet sa tragjik, aq edhe komik. Ai senderton nje realitet te mbushur plot paradokse, ku çirren maska, duke perdorur disa regjistra te ironise

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një vëllim me trembëdhjetë tregime nga ku kupton se ideologjia s'është veçse një guaskë boshe. Një realitet ku botët vijnë të rrëfyera thellësisht me gjithë aspektet tinëzare dhe poshtërsitë e ditëve tona. Një libër i vlerësuar maksimalisht nga lexuesi dhe kritika europiane që tashmë gjendet edhe para lexuesit shqiptar

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items