J. P. Donleavy

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    300 Lekë In Stock

    Subjekti njihet si kronikë e ngjarjes më të çuditshme në Nju-Jork.Xhoiselina Zhënëvrë Mershantier Xhonsi,e arsimuar në kolegjin Brajën Maur dhe për ca kohë banore e Skardejlit është rritur në mënyrë të atillë që të sillet gjithnjë si zonjë.Por ja që po të kesh të bësh me avokatë hileqarë,konsulentë financiarë mashtrues dhe burra të babëzitur për seks,edhe...

    300 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item