Émile Zola

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Romani "Karriera e Rugonëve", që siç thotë vetë autori, shkrimtari i shquar francez E. Zola, "duhet të quhet me titullin shkencor: Origjina", është romani i parë i ciklit të Rugon Makarëve ku autori paraqet jetën dhe zhvillimin e një familjeje nën Perandorinë II.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  780 Lekë In Stock

  780 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Shkëlqimi verbues i parasë përballet me shembjen e piramidës së rremë: Bankës Botërore. Roman joshës dhe tronditës, ku përzihen dashuritë dhe urrejtjet, lakmia dhe luksi i pafre.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% Out of stock

  Heroi kryesor i romanit është Eugjen Rugoni, Ministër i Punëve të Brendshme i Napoleonit lll, një nga njerëzit më aktivë të epokës, të cilën Zolai e ka quajtur me të drejtë: "epokë absurde e marrëzisë dhe e turpit". Romani zbulon makineritë e fshehta politike të së ashtuquajturës "Perandori autoritare"

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items