Julian Fellowes

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Është një roman gazmor për aristokratët dhe ambiciozët, që duan të ngjitin shkallët e hierarkisë shoqërore. Një endje e stisur me kujdes, një kënaqësi mëkatare së cilës nuk i shpëton asnjë prej nuancave përthithëse dhe harbuese të jetës angleze. Ashtu si çdo satirë e mirë, Snobët është tejet argëtues, edhe pse thellë fsheh vuajtjet e pamëshirshme të së...

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item