Charles Duhigg

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Nëse ne kuptojmë sekretet e shprehisë, mënyrën e funksionimit të tyre, mund ta transformojme biznesin tonë, dhe jetën tonë. Ky libër ofron shumë sekrete që vlejnë në përditshmëri. Suksesi i këtij botimi dëshmohet edhe nga vlerësimet që i kanë bë mediat më të njohura në botë dhe shitjet në miliona kopje, duke u kthyer në bestseller në një periudhë rekord

 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  Sekretet për të qenë të frytshëm në jetë dhe në biznes. Nga autori i bestselleri- it te New York Times "Fuqia e shprehisë".

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items