Lorena Berdun

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    400 Lekë In Stock

    Përmes elementeve psikologjike, autorja zbulon rolin e ushtrimeve të ndryshme fizike dhe pozicioneve për të nxitur ndjesitë tona. Gjithashtu, na ndihmon të zbulojmë të gjitha veçoritë që përbëjnë seksualizmin tonë, duke iu përgjigjur njëkohësisht dyshimeve dhe pasigurive që e shoqërojnë këtë element të rëndësishëm të jetës sonë të përditshme

    400 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item