Robert Galbraith - pseudonimi i J. K. Rowling

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

  Duhet shumë art për të shkruar një histori interesante rreth misterit të vrasjes. Në pjesën më të madhe të rasteve, shkrimtarë të mëdhenj nuk ia arrijnë... por Robert Galbraith është mjeshtër. Misteri qendror i romanit "Gjak i trazuar" është i fortë dhe ndjekja e tij, ndërsa shpaloset gjatë një hetimi të zgjatur, është një nga kënaqësitë më joshëse të...

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item