Rolando Marchesan

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  Psikologjia e shkrimit, ndonëse është një psikologji speciale, është fare afër me shkollën dhe me nxënësit, pasi shkrimi dhe vizatimi, të gjitha punët me shkrim janë objekt i studimit të kësaj dege të psikologjisë. Sikur edhe kaq të thuhej do të mjaftonte që mësuesit ta njihnin nga afër atë, ta studionin me kujdes dhe të nxirrnin përfundimet e duhura

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item