Adam Grant

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  The #1 New York Times bestselling author of Think Again illuminates how we can elevate ourselves and others to unexpected heights. This book reveals how anyone can rise to achieve greater things. The true measure of your potential is not the height of the peak you've reached, but how far you've climbed to get there.

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  Në një botë që ndryshon në mënyrë të rrufsheshme është tejet kritike që të rimendojmë për ato gjëra që kemi bërë, - pra të mësojmë nga ajo që kemi bërë gabim dhe të ecim përpara duke përmirësuar veten tonë. Këtë sekret na e mëson mjeshtrisht autori, Adam Grant në këtë bestseller absolut të kohës tonë

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 260 Lekë 1 400 Lekë -10% In Stock

  Ky libër na mëson si të propozojmë idetë e reja dhe si të mos biem pre e mendimit kolektiv. Duke e mbështetur në studime befasuese dhe histori që përfshijnë fushat e biznesit, politikës, sportit dhe argëtimit, Grant na na jep dorë hap pas hapi si të dallojmë një ide me vlerë; si të ngremë zërin pa rrezikuar të na e mbyllin gojën, si të ndërtojmë aleanca,...

  1 260 Lekë
  1 400 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë Out of stock

  Ky libër na mëson si të propozojmë idetë e reja dhe si të mos biem pre e mendimit kolektiv. Duke e mbështetur në studime befasuese dhe histori që përfshijnë fushat e biznesit, politikës, sportit dhe argëtimit, Grant na na jep dorë hap pas hapi si të dallojmë një ide me vlerë; si të ngremë zërin pa rrezikuar të na e mbyllin gojën, si të ndërtojmë aleanca,...

  1 400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 4 of 4 items